Thursday, December 20, 2012

Jualan murah Kaspersky Internet Security 2013 Original High Quality.

Jualan murah Kaspersky Internet Security 2013 HQ. 

Stok untuk 1 user 3pc (lesen ini boleh digunakan untuk 3 komputer)
warranty 1 tahun sepanjang ianya aktif. 
harga hanya RM85. 
boleh diaktif kan bila2 masa untuk 3 pc yang berlainan. 
berminat boleh hubungi saya


Saturday, March 10, 2012

jom naik kete

skrg nih kalo pegi sacc, sah2 le kene singgah kt tmpt kete mainan tuh. kat belakng mph. rm5 utk 10 minit. kira ok le tu. tp aku mmg pilih yg ade remote control, sbb zara tak tau lg nk bwk.
b'gmbr sblm drive... hehehe


Monday, January 09, 2012

Zara: dah boleh berjalan.. huhuhu

genap zara 1 tahun 3 bulan, Zara dh mula cuba2 nk jalan. ade la dlm 2-3 langkah, pastu yg lbhnye, merangkak. baru2 nih bila masuk 1 thn 4 bln, laju dh jln. (ade le skt2 goyang). bile dh pndai jln nih, dh sah2 le x merangkak dh. kalo kt rmh, tak henti le, dok jln 'dapur -ruang tamu- tangga'. nk pakai pampers pn dh susah... huhuhu. kalo kt pasar raya lg le haru.. dh takmo sgt dukung, nk jln je.. hihihi.

@ Tesco... dh takmo didukung dah.. jln smpai smpai ujung, pastu patah blk.. smpai abis shopping 

ni masa mula2 'dapat kaki'. tak byk sgt jln sendri.  (bearbear tetap tak lepas tuu...)

@ Econsave, syok sgt main kete mainan, padahal dah ade sebijik mcmtu kt rmh

cubaan utk mencairkan hati mama & papa. siap guna dua2 tgn lagi...  sorii, tak layan huhuhuhu



Tuesday, November 01, 2011

Hepi anniversary to me

Semalam.. 31/10/2011 genap le 2 tahun aku kawen. rase kejap je kalo ppikir balik. zara pon dah beso. dah nk masuk 1 tahun 3 bulan dah.










Thursday, August 18, 2011

Hepi Besday ---> Nur Zara Batrisya



Hari ni 18/8/2011, genap la setahun umur zara.. huhuhu..
raser macam baru je azan kan kat telinga dia masa lahir dlu...

Pagi td smpat jgk snap gambar dia, baru bangun tido.. hehehe..


 

tak lupe jgk pada mama zara.. hepi besday 14/8/2011... yg ke-.... tnya le tuan badan sndri la... huhuhu









Thursday, August 04, 2011

Samsung Galaxy Skin

huhuhu... lame btol aku tak hapdet blog nih. sibuk memanjang
cite pasal zara pun tak siap2 lagi. lani dia dah 11bulan nak masuk setahun dah.
akan aku coba siapkan sebelum birthday dia nanti... (hehehe.... kalo rajin la)

ape kaitan nye yg aku membebel nih ngan tittle kat atas tu lak?
hehe.. td dok menghilangkan boring buat keje.. kau terjumpe satu artikel pasal smartphone samsung nih..blum kuar lagi, kesahihan nye pun aku tak tau.
tapi ape2 pun, kalo btul2 release.... memang mantap nak mampos.. kalo sume2 company hanpon buat design mcm nih... sure, nilai galaxy SII bleh turun jd bwh 500ratus yahuhuhu...
ape2 pun, korang tgk sni la design nye...

android flexy, new android coming, samsung galaxy skin

Monday, May 30, 2011

Pokok Roselle vs Cili

Dah lame tak kuar cite pasal pokok roselle yg aku penah citer dlu. Huhuhu.. Skrg nih pokok tuh dah besar & tinggi. Tapi bleh plak tak kuar2 lagi bunga dia. sepatutnye kalo paras pinggang tuh dah start berbunga. Skrg nih, pokok nye dah same tinggi ngan aku. Tapi yg malangnye... 2 pokok dah mati.. post sebelum nih pasal roselle part 1  part 2

Gambar pada 27/5/2011
gambar pada 15/1/2011 (4 bulan sebelum tu)

Satu lg jenis pokok aku tanam ialah pokok cili. pokok cili yg sebelum nih tak tumbuh2. tak lame lps tu aku bli biji benih kt econsave, tabur je kt pasu. baru 1 minggu lbh tanam. dah mula kluar tunas2

12/4/2011
14/4/2011
21/4/2011
28/4/2011
3/5/2011
Latest, 27/5/2011 pokok2 dh besar.. tak lame lg harap2 start kuar cili