Monday, November 05, 2007

satu..dua..tiga....


I.S.N.I.N...... ari yang ramai orang cakap bosan... sampai yang gelar 'monday blues'...
ape2 pon, takat petang nih aku keje macam biasa jer.. pepagi tadi tetiba plak aku rajin nak pegi beli sarapan & bawak makan kat opis..

ermm... tapi ari sabtu tu le yang paling best... aku mengular sambil2 bukak pc, pastu sambil2 basuh baju... niat tu nak gak le pegi opis jap, wat keje skit... tapi kalo dah best beradu tu, terus tak jadi.. tambah plak petang tu hujan lebat sampai le ke malam... pehhhh... masyukkkkk......

ari ahad kuar ngan 'ehem..ehem' pegi open house sapai le ke petang... kempung perut aku... elok2 dah ader empat 'petak' kat perut nih, terus jer jadi satu... seksi..auwww... huhuhuhu... malam rehat je.. sembang ngan budak2 rumah, dengar depa update citer masing2, pastu tido......

ha... malam nih budak2 opis ajak main badminton... hermmm.. bagus gak tuh.. lamer giler dah tak main.. raket kat rumah tu pun aku dah buat hiasan kat dinding je selama nih....

orait... nak sambung keje dulu... cau cincau...

Thursday, November 01, 2007

satu hari di bulan syawal.......


Salamzz.........

ari ni aku tetiba je raser bosan......... tapi tiba2 palk datang idea nak wat blog. ermmm, baguih gak tuh.. terus aku bukak komputer, & daftar.

takder aper yang best sangat ari nie.. pagi2 dah pegi CITU, sebab nak uruskan satu kursus ngan HEP kat situ... dapat gak le jumpe ngan member2 opis lame masa keje kat HEP dulu..
agak2 dah tak sibuk tadi.. terus aku balik opis, siapkan mana keje yang patut dibuat.

tengahari pegi CITU balik, tengok kot2 diorang nak mintak tolong ape2 ke... petang, cadang2 tu nak pegi klang ngan ustaz SSS, amik baju batik. tapi tak jadi plak... ape lagi,terus je duduk kat opis.

petang nih wat O.T nampak gayanyer, sebab tadi ader kawan tu mintak tolong update data buku2 dari zaman dolu2 lagi....

ok, nanti aku sambung lagi citer... adios.....