Thursday, November 01, 2007

satu hari di bulan syawal.......


Salamzz.........

ari ni aku tetiba je raser bosan......... tapi tiba2 palk datang idea nak wat blog. ermmm, baguih gak tuh.. terus aku bukak komputer, & daftar.

takder aper yang best sangat ari nie.. pagi2 dah pegi CITU, sebab nak uruskan satu kursus ngan HEP kat situ... dapat gak le jumpe ngan member2 opis lame masa keje kat HEP dulu..
agak2 dah tak sibuk tadi.. terus aku balik opis, siapkan mana keje yang patut dibuat.

tengahari pegi CITU balik, tengok kot2 diorang nak mintak tolong ape2 ke... petang, cadang2 tu nak pegi klang ngan ustaz SSS, amik baju batik. tapi tak jadi plak... ape lagi,terus je duduk kat opis.

petang nih wat O.T nampak gayanyer, sebab tadi ader kawan tu mintak tolong update data buku2 dari zaman dolu2 lagi....

ok, nanti aku sambung lagi citer... adios.....

0 comments: