Tuesday, January 29, 2008

menghitung hari....


hari khamis ni.. aku kena hantar proposal & literature review...

fuhh... berat gak nie.. aku dah le baru je seminggu tukar tajuk. dia plak siap nak suruh hantar benda2 tu...lengkap!


jadi, mula dari ari khamis mggu lepas, aku dah mula la cari2 bahan... kalo dulu, aku masuk library tu sampai boleh sesat2.. tapi sekarang ni, siap dah boleh hafal nombor2 rak kat situ.. ermm.. siap pegi pinjam buku kat ptar4 lagi... huhuhuu...


ari sabtu ader kelas cam biasa.. tapi kena 'pau' sorang rm30 untuk duit kelas.. kelas kali ni pun dah mula ader sediakan makan2 dalam pukul sepuluh camtu. ok la skit, nak cafe kat sini mane ade bukak ari sabtu...

balik kelas petang tu, buat keje kat rumah sekejap.. baca2 skit buku mana2 yang patut. paper yang aku save dari internet tu pun banyak tak baca lagi... pendek kata, untuk master ni memang kena, baca, baca, baca... buat keje sampai malam. huuu.. sambil2 tu main game la... hahahahaha...


ari ahad plak ader pakcik kat depan rumah tu buat kenduri.. anak pompuan dia kawen.. memandangkan aku ni tengah sibuk.. maka.. tak banyak benda yang aku dapat tolong diorang tu... bukan ape.. karang kata hidup tak bermasyarakat plak kan.. hehehehehe...

erm... tapi ader gak la aku tolong...

aku tolong bagi senyuman kat tetamu2 yang datang & tolong habiskan makanan2 tu suma... karang membazir plak.. suma2 tu aku buat ngan ikhlas..... huhuhuu

petang & malam tu aku buat keje skit lagi...


semalam & setakat ari ni, aku banyak buat keje kat ipsis.. ader lab komputer yang aman damai bila nak guna.. takyah le rebut2 ngan student2 lain, sebab kat sini yang guna pun student2 master & phd jer.. tu pun beberapa kerat je yang ader...


huh.. nak sambung keje.. karang tak siap plak... hehehehe.. byezzz....


0 comments: