Tuesday, October 14, 2008

Lama nye,....

salam... hehehe... memang lame.... lame sangat aku tak updated blog ni kan?
hmm.. tak tau la.. nak kate sibuk sangat tu tak la jugak.. tapi rase malas je nak mengarang ayat.

Hari ni, dah 14 hari umat islam menyambut hari raya. mase2 camni le makin banyak org buat 'open house'. hari ni je, dah 2 rumah aku pegi... kekenyangan je aku memanjang...

kejap btul masa ni berjalan... pejam celik, pejam celik.. dah masuk semester dua dah aku. huuuu.... rase mcm baru je masuk daftar kat sini. hmm...

teringat lagi mase aku mula2 declair nak tukar supervisor aritu... huu.. dasat.. tak semudah yg disangka2..biasa la,hati manusia sapa tahu kn? biar la.. janji aku dah ok skrg, dah hepi ngaan supervisor aku yg sporting & banyak membantu...

aku masih lagi duduk kat opis, sebelah lab ni... hah.. lupe lak.. hujung bulan 11 aritu aku dah selamat buat pembentangan 'defense proposal'.... walaupun panel dalaman, tapi bleh tahan soklan tg bertubi datang... kalo dah ade 5 kepala kat depan tu jadi panel... macam2 benda nk soal. walaupun pn tak paham, sibuk2 gak nak menyampuk, bagi idea yg mengarut2. susah jugak
rupe nye kalo nak 'present' depan manusia yg bergelar 'Dr'. mcm2 karenah... ego.. pura2 pandai. hmm.. biar la...
ape2 pun aku dah dapat result sebulan lepas tu.. dan.... aku berjaya gak ngan proposal aku tu, cume kene adjust2 skit la.. lega....

semester ni aku kene guide budak2 degre yg nak buat final project... kira tolong supervisor aku la, bantu2 diorang mana yang patut.. ade la dalam 4 org.. sekarang ni depa tgh pening2 nak siapkan keje.. maklum le... lagi 2 minggu diorg nak present... huhuhu... teringat zaman aku dolu2.. tak tido malam menyiapkan nye... hehehe.. acah je.. aku time degree tu sebenanrnye bernasib baik skit, sebab dah dapat siapkan project aku awal dari ape tg dirancang.. so, aku pegi keje part time mase semester last.. sambil2 touch up project tu la... hehehe..

hmm.. bile dah menaip ni, susah lak nak brenti... hehehe.. ok la, simpan dlu cite eh... byezzzz....