Wednesday, February 18, 2009

update sikit...

fuh... ni la post aku yg pertama utk tahun 2009 nih.. hehehe..
malas nk menaip sebenarnye..

tahun lepas secara keseluruhannye ok.
utk study aku ni, tahun lepas tu kira dh nmpak hala tuju nye.. budak2 degree yg aku guide for final project dlu pn dh berjaya menamatkan pengajian..

aku punya progres lak? hehe.. alhamdullilah.. bnyk jugak dah siap.. software tu boleh dikatakan dah siap, tinggal nak touch up skit2 lg.. hardware dh lbh krg 70% siap.. cumanye aku kene buat beberapa benda lg terutama testing pd benda2 lagi utk dptkn result.. lega tul aku bila software2 nih dh siap.. lega skit.

tahun lepas gak dh lepas slh satu 'peristiwa' penting.. hehehe.. akan di lanjutkan utk step yg seterusnye..

semalam aku demam. huuuu.. badan panas siap di tambah lg ngan sakit prut plak.. huuu.. satu kombinasi yg bagus.. nasib baik la tak melarat 2-3 hari..

oo.. lupe nak ckp.. i/allah kalo xde ape2 menhalang, aku akan bentang paper pd international seminar kat KL pd bulan 3 nanti.. huuu.. berdebar2, suspen, happy.. sume perasaan ade.. harap2 sume berjalan ngan lancar le hendaknye..

2 comments:

cik na said...

herm..takde tarikh pun entry2 kali ni..lupa bubuh tarikh ke inche farid?? hehe..

ooo..'peristiwa' penting tuuu..uuu...takmo share ke? ahahahhah :p

Farid Fabregas said...

hehehe.. takleh kasi tau peristiwa tu.. rahsia