Tuesday, April 28, 2009

share

aku nih dalam perancangan nk share software, movie, e-book & lain2 lagi la..
tapi tak sempat lg nk buat.. takpela, nti aku share sikit2..

kalo nk request pn bleh jugak

7 comments:

PiA said...

wahhh best,bgs2 sesuatu yg bijaksana hihi

Farid Fabregas said...

boleh2.. kalo nak request pn bleh jgk

PiA said...

nak request cecibor nya pic,kan kiut ;)

Farid Fabregas said...

hohoho.. yg tu xde.. limited edition

PiA said...

nanti pelamin sis belikan patung ceribor,suh oteh decorate ok x haha.

Farid Fabregas said...

hohoho.. boleh.. nti letak kumbang, lalat.. cicak & lipas pn bleh join skali

PiA said...

ish2 nak xkan la,cecibor jer dah la.kan kiut, gurau2 je pia ni ade ting tong sikit.may b ade org ikut petua2 feb yg mcm mana nak buat rakan serumah sewel kot haha.