Wednesday, April 29, 2009

writing...

aku ni baru je balik dr puchong. pegi kedai yg buat hardware aku nih.. mggu lepas dia buat hal lak.. bila aku dh connect dgn laptop, bleh lak dia dia membisu je.. huuu.. angin jgk.. tetiba buat hal.. tadi tu pegi ambil rfid reader yg satu lagi, dia gantikan yg baru sementara nk repair yg rosak tuh..

jadi mula dr minggu lps, aku concentrate writing je la. target tu nak siapkan dlu chapter 1 & 2...
tapi, writiing nih mmg memenatkan la.. susah, sebab setiap statement yg nk tulis tu mesti kene ade refer kt mana2 & mesti la paham 100% statement tu... dah la benda yg nk tulis tu teknikal.. kene lak study tmbahan..

sampai arini, tak bnayak yg siap lagi.. ade la 2-3 muka je baru siap.. tu pun campur yg penah aku buat draf dulu2.. hehehe... mmg susah nk cari idea.. mengadap laptop lame2 pn pening kepala jgk.

ape2 pn akan aku cuba jgk le.. mmg bosan, tapi ade jgk dtg smgt tu bila2 pikir2 balik.. nk cepat2 kn siap semua2 benda nih.. hehe..

aku pn ade updated sikit2 jgk bahan2 kt blog nih.. saje sahare ape yg ade & aku akan tambah lagi dari masa ke semasa.. kalo nk request pn bleh jugak..

orait.. nk balik, byezzzz