Wednesday, October 21, 2009

kad

malam semalam sempat lagi aku jumpe mmber tempat keje ygdlu.. bg kad jemputan le.. ape lagi. lame jugak tak jumpe.. sibuk memanjang je diorg nih, mengalahkan YB je huhuhu..

arini pun sempat le jgk aku jemput beberapa org lg kt fakulti nih.. mana yg aku teringat la. yg lain2 sume aku dah bagi awal bulan aritu.

banyak jugak la aku dah bg, bukan ape just nk inform je.. datang or tak tu no.2 hehe..

kalo nk cite pasal keje, sebelum ni aku penah keje kt agak bnyk tempat jgk le. keje part time je.. hehe.. kat fakulti muzik lbh kurang 6 bulan, kt HEP 2 bulan, ILQaM 2 bulan, e-learn lagi, pastu kat UPENA lbh kurang 1 taun setengah. tu sume2 departmnet kt uitm nih.. lps tu aku berenti keje kt upena sbb sambung blajar nih.. mase degree dlu, sempat jgk la aku praktikal kt sirim shah alam nih 3 bulan

jadi kene le ajak jgk diorg2 yg terlibat nih, termasuk la jgk staf2 fak elektrik nih.. ex member degree kt sni dlu & mmber2 uitm penang.. krg kalo x bgtau, kecik ati pulak. hehe..

hmm.. tetiba lak rsa lapa nih, mau cari makanan dlu.. byezzz..

Tuesday, October 20, 2009

Tak tau aku nk tulis ape tajuk nih.. huhuhuhu

hermm.. sgt lame aku tak update cite2.. malas aku nk menaip.. tak mcm mula2 aku buat blog dlu, excited je memanjang.. hohoho

sabtu mnggu dpn (31/10/09) insyaallah kalo xde ape2, aku bakal menikah... jadi, agak bizi le jgk sebulan dua nih.. tambah2 lagi, study aku ni dh masuk level writing.. huuu.. mencabar sungguh.. hehehe.. mmg agak pening ting tong jgk le, nk uruskn pasal kawen nih + keje2 yg berlambak2.. serentak dua benda besar yg aku nk kene selesaikn.. nasib baik jugak le, bnyk urusan2 kenduri family tlg uruskn.. kalo tak sussah jgk aku nk ulang alik.. aku just hulur duit, pastu diorg le yg uruskn.. aku lak tak kisah sgt diorg nk buat stail ape.. ok je. kecuali brg hantrn je la yg aku mmg dh beli sikit dr hjg taun lepas lg. Jd, tak le kelam kabut sgt nk cari sume2 benda tuh last2 minute..

sabtu lepas, baru je aku pindah brg2ke rmh sewa baru. sewa kt klang je. nasib le ade 2-3 org member yg free nk tolong angkat.. yg lelain tu ramainye yg ke.. selang 2hari sblm tu dh settle basuh2 rmh tu.. huu.. penat giler seh..

hal2 rmh sewa bujang pn aku dh mula serah tugas kt bdk lain.. sebab mmg drpd dlu lg aku dah lead rmh tu.. malas lak aku nk pikir pasal rmh tu dh.. hehe