Friday, February 18, 2011

3 Idiots

Korang layan cite hindustan hey tak?
Aku? tgk mood la. Kalo tgk pun, xde la cite yg jiwang melampau hey... (ade ke cite hindustan yg tak jiwangz2? hehehe)

Aritu, my wife bagitau, kawan2 dia cakap cite '3 Idiots' (hindustan hey) tu best. Dia mintak la aku cari cite tu. mula2 tu malas jgk, ye la.. tak minat sgt kan. Tapi last2 aku cari jgk la, saje2 nk try tgk cite hey2  tuh. Cite nih, tahun 2009, amir khan & kareena kapur barus berlakon hey.

poster citer neh.. (macam best je bangku tuh hey)

Aku pun search la kt internet, (cari format blueray le, cun sket gambar), jumpa, trus download. Hujung minggu yg lepas2, kami layan le cite nih. pasang kat laptop, pastu sambung guna hdmi cable ke tv. Gambar mmg cun hey, donlod blueray rip le katakan. Layan punya layan, huuuu... bagi aku best jgk cite dia. Kelakar hey ade, cite simple & paling penting, takde jiwang2 karat hey. Dekat 3 jam layan, takde rasa boring, ok la tu kan? Cite ni jugak dah cipta rekod kutipan tiket kt india hey. So, kalo korang nak tgk, donlod le sndri yek, tak pun bli pun bley... hey hey hey.. dush dush.





3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

skang subscibe #astro box ofiz, so layan ajer laa hindustan hey pun.

Peri PiA said...

belum tinguk hey

Farid Fabregas said...

kalo blom, kene tgk hey