Thursday, August 18, 2011

Hepi Besday ---> Nur Zara Batrisya



Hari ni 18/8/2011, genap la setahun umur zara.. huhuhu..
raser macam baru je azan kan kat telinga dia masa lahir dlu...

Pagi td smpat jgk snap gambar dia, baru bangun tido.. hehehe..


 

tak lupe jgk pada mama zara.. hepi besday 14/8/2011... yg ke-.... tnya le tuan badan sndri la... huhuhu









Thursday, August 04, 2011

Samsung Galaxy Skin

huhuhu... lame btol aku tak hapdet blog nih. sibuk memanjang
cite pasal zara pun tak siap2 lagi. lani dia dah 11bulan nak masuk setahun dah.
akan aku coba siapkan sebelum birthday dia nanti... (hehehe.... kalo rajin la)

ape kaitan nye yg aku membebel nih ngan tittle kat atas tu lak?
hehe.. td dok menghilangkan boring buat keje.. kau terjumpe satu artikel pasal smartphone samsung nih..blum kuar lagi, kesahihan nye pun aku tak tau.
tapi ape2 pun, kalo btul2 release.... memang mantap nak mampos.. kalo sume2 company hanpon buat design mcm nih... sure, nilai galaxy SII bleh turun jd bwh 500ratus yahuhuhu...
ape2 pun, korang tgk sni la design nye...

android flexy, new android coming, samsung galaxy skin