Thursday, August 04, 2011

Samsung Galaxy Skin

huhuhu... lame btol aku tak hapdet blog nih. sibuk memanjang
cite pasal zara pun tak siap2 lagi. lani dia dah 11bulan nak masuk setahun dah.
akan aku coba siapkan sebelum birthday dia nanti... (hehehe.... kalo rajin la)

ape kaitan nye yg aku membebel nih ngan tittle kat atas tu lak?
hehe.. td dok menghilangkan boring buat keje.. kau terjumpe satu artikel pasal smartphone samsung nih..blum kuar lagi, kesahihan nye pun aku tak tau.
tapi ape2 pun, kalo btul2 release.... memang mantap nak mampos.. kalo sume2 company hanpon buat design mcm nih... sure, nilai galaxy SII bleh turun jd bwh 500ratus yahuhuhu...
ape2 pun, korang tgk sni la design nye...

android flexy, new android coming, samsung galaxy skin

2 comments:

sharina said...

ahem!! kalau turun bawah 5rat...amik utk mama skali ha SII tu :p

Farid Fabregas said...

amik jgn x amik